Fagforbundet Snillfjord

Fagforeningas forside arkiv

Menneskebiblotek i Trondheim

På menneskebibloteket kan vi møte mennesker vi sjelden møter, men mange har meninger om. Hvordan er det å være muslim, HIV positiv, kristen, blind, homofil? Møte 9. april hos Fagforbundet Trondheim til et annerledes biblotek.

Tur til St. Petersburg

Tradisjonen tro inviterer Fagforbundet Sør-Trøndelag "Aksjon Aidsbarn i Russland", på tur til St. Petersburg. Hovedmålet med turen er å besøke sykehuset som har ansvaret for "Aidsbarna" våre.

AKTIVITETSPLAN 2013

Her finner du Fagforbundet Sør-Trøndelag sin aktivitetsplan for 2013. Sist oppdatert 19.03.13

Fane 2 samling

Fagforbundet Sør-Trøndelag inviterer til samling Tid: 16. – 17. april 2013 Start 1. dag kl. 1000 og avsluttes 2. dag kl. 1530 Sted: Ørland Kysthotell, Brekstad

Ansatte må ikke bli syndebukker (Avisa Sør-Trøndelag 16.3.13)

Seksjonsleder Janne Kristin Bjørnerås skriver i et innlegg, som svar til den siste tids mediekjør mot barnehagene, at de ansatte ikke må bli gjort til syndebukker for dårlige rammevikår.

God stemning på fylkesmøte

Ta stilling til hvem du er, en trøndersk arbeiderkampsang runget ut over salen på Røros. Det beskrev stemningen på Fagforbundet Sør-Trøndelags 5. ordinære Fylkesmøte.

Fylkesmøtets første dag gjenvalgte fylkesstyret

Fylkesstyret gjenvalgt og god stemning med gode meningsutvkeslinger fra talerstolen da Fagforbundet Sør-Trøndelags 5. ordinære fylkesmøtet ble åpnet på Røros.

Fylkesmøte starter idag

Rundt 100 delegater og gjester samles på Røros idag for å avholde det 5. ordinære fylkesmøte i Fagforbundet Sør-Trøndelag. Følg Fylkesmøte gjennom nett og sosiale medier.

Fylkeskonferansene på Røros igang

Ca 150 delegater er samlet til Fylkeskonferanser til seksjonene, ungdommen og pensjonistene. De er i gang på Røros. Følg fylkeskonferansene på sosiale medier.

Dagsamling for verveansvarlige

Det innkalles herved til en dagsamling for verveansvarlige i fagforeningene. Tid: 11. mars, 2013, kl. 10-15.30. Sted: Dronningens gt 10, møterom 4 etg (inngang ved siden av SMN på Borkeplass)